#10 Historien om Dinero ved Martin Thorborg (Sæson 1, #10 af 10)

Martin Thorborg er en dansk serieiværksætter, der blev kendt for at starte firmaet Jubii i 1995, og Thorborg betragtes som en af de første internetpioneere i Danmark. Thorborg har sidenhen profileret sig en del i medierne, skrevet bogen “E-Pusher” og har været med til at stifte en lang række virksomheder under sig.

I dag fokuserer Thorborg mest på online regnskabsprogrammet Dinero – regnskabsprogrammet til at små og mellemstore virksomheder, som dette afsnit handler om.

Udover Dinero har Thorborg også startet Danmarks mest populære iværksætterforum Amino og online opgaveformidlingstjenesten Agera. Ideen om Dinero blev skabt i forbindelse med at mange iværksættere på Amino, gentagende gange var udfordret af de mange skatte- og regnskabsregler. Thorborg så en mulighed for at kunne hjælpe iværksætterne, så de nemmere kan bogføre og derved kan koncentrere sig om sin forretning, ved at rådgive og hjælpe brugerne direkte i regnskabsprogrammet Dinero. Hør hvordan virksomheden på to år fik 69.000 virksomheder signet op igennem alternativ markedsføring, og hvorfor kundesupporten er den vigtigste afdeling.

”Vi startede helt forfra, fordi- når man bygger it systemer, så finder man altid ud af bagefter hvad man burde have gjort anderledes”

 

Vi kommer også omkring de tekniske- og forretningsmæssige udfordringerne og hvordan man kan tjene penge ved gratis abonnementer.

Se alle iværksætter historierne her

Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på Vertica.dk og følg os på LinkedIn. Så får du besked, når vi publicerer nyt.

og gå ikke glip af de nyeste videoer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s