E-handel med Peter Justesen Company

Peter Justesen Company har i mere end et halvt århundrede handlet med diplomater i hele verden. Den digitale platform er i stigende grad omdrejningspunktet for kundernes indkøb af duty free varer og for Peter Justesens forretning.

I denne præsentation fra e-handelskonferencen kan du høre, Lars Christensen fra Vertica og Kristian Østergaard fra Peter Justesen fortælle, hvordan arbejdet med personalisering og målrettet salg foregår i praksis via Sitecore og uCommerce platformene, når kundegruppen spænder over alle verdens nationer. Få samtidig et indblik i, hvordan Peter Justesen bevæger sig hen imod en fremtid, hvor nøgleordene er omnichannel og unified commerce.

Du kan se PowerPoint præsentationen her:

Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på Vertica.dk og følg os på LinkedIn. Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s