#8 Historien om Ear Labs ved stifter Christian Dittrich og partner Hans Henrik Heming (Sæson 2, #8 af 10)

Få hele historien om Ear Labs, også kendt fra DR1-programmet Løvens Hule. De tre løver Christian Stadil, Jesper Buch og Tommy Ahlers gik ind i virksomheden med hver en million kroner og en andel på 5 procent til en samlet værdiansættelse på 20 milioner kroner.

Siden optagelsene til Løvens Hule i april har der særligt været fokus på onlinesalget, og som følge heraf har virksomheden allerede firdoblet deres omsætning online. Hør stifter Christian Dittrich og partner Hans Henrik H. Heming fortælle om idéen bag Ear Labs, deltagelsen programmet og rejsen frem til i dag.

Ear Labs er et startup, som designer, udvikler og producerer ørerpropper til først og fremmest vandsportsatleter. De har udviklet SurfEars og SwimEars og er på vej med en øreprop til børn. De 2 produkter er begge finansieret via crowdfunding-platformen Kickstarter.

Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på Vertica.dk og følg os på LinkedIn. Så får du besked, når vi publicerer nyt.

3 thoughts on “#8 Historien om Ear Labs ved stifter Christian Dittrich og partner Hans Henrik Heming (Sæson 2, #8 af 10)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s